Gardiner Randers og Aarhus

Gardiner

Skræddersyet Gardiner Randers og Aarhus

Gardiner skal opfylde nogle funktionelle behov i forhold til at regulere lyset og måske afskærme for indkig. Men gardiner kan samtidig være en væsentlig del af din indretning og det udtryk du ønsker i dit hjem. Det er en kombination af funktionalitet og personlig stil.

Enkelt og neutralt, klassisk og elegant, prangende og voluminøst, romantisk og blidt, eller råt og med kant. Hvad du vælger af gardiner er afgørende for stemningen og atmosfæren i dit hjem.

Nedsæt energiforbruget med gardiner og forbedre indeklimaet med reflekterende eller isolerende gardiner. Gardiner kan også have en betydelig effekt i forhold til at opnå en bedre akustik. Få hjemmet til at se beboeligt ud, når du er væk på ferie fx med motoriserede gardiner styret af en app.

Gardiner

Gardinbus Randers og Aarhus

BoligSkrædderen tilbyder stofgardiner, folde-/liftgardiner, rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, duo rollers, persienner, panelgardiner, versus og insektnet.

Vi er forhandler af Andreas Hansen A/S, Toppoint, Luxaflex, Kirsch, Velux, Aluproff, JAB, House of Happiness.

Gardinbus

Få gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen og se prøverne derhjemme. Få en kyndig rådgivning og vejledning i valg af type og kvalitet, stil og farver. Vi måler op og monterer dine nye gardiner.

Gardiner

Stofgardiner

Stofgardiner vinder i disse år igen indpas i mange hjem. En klassisk løsning, men også en løsning, der åbner op for mulighederne i at skabe lige præcis den stemning du ønsker; om det er det lette og elegante, det eksklusive, det romantiske eller det rå look. Mulighederne er utallige og fungerer i alle hjemmets rum.

Gardiner kan også anvendes som lette og flotte rumdelere. Ligeledes kan længder af gardiner hjælpe på akustikken.

Gardiner

Folde/-liftgardiner

Foldegardiner er en dekorativ og populær løsning i solafskærmning. De har rullegardinets funktion, men kombineret med gardinstoffet, der folder op i lag, giver det rummet sjæl.

Når du skal vælge stof til dine nye foldegardiner, er det ud fra vores inspirerende kollektion af gardinstoffer, hvor har vi et stort og spændende udvalg af forskellige farver, mønstre, strukturer og tætheder.

Kombiner for eksempel et foldegardin i et let og transparent stof, med et rullegardin ”skjult” bag ved, til når der ønskes tættere afskærmning.

Solafskærmning

Rullegardiner

Rullegardinet er en klassisk solafskærmning, der stadig i dag er et populært og ofte benyttet gardin. Velegnet til alle hjemmets rum, samt kontor- og arbejdsmiljøer.

Rullegardiner fås i et utal af farver, strukturer, tætheder og med forskellige egenskaber. De kan designes så forskelligt, at de kan imødekomme enhver stil og ethvert funktionelt behov.

Er ofte benyttet som mørklægningsgardin.

Solafskærmning

Plisségardiner

Plisségardiner er en elegant og populær løsning i solafskærmning. Det er dekorativt og stilfuldt, og en fleksibel gardintype, da det fungerer til næsten alle typer vinduer, uanset form. Kan laves i forskellige betjeningstyper. Fx den meget brugte up/down funktion, hvor gardinet kan trækkes op fra bunden, eller som Lite Rise, der betjenes ved et greb i listen.

Plisségardiner fås også som Duette, hvor vævet er dobbelt. Det er et energi-effektivt gardin pga. luftlommerne mellem vævene, der har en isolerende effekt. I dette gardin er snorene skjulte imellem de to lag væv.

Solafskærmning

Lamelgardiner

Lamelgardiner er den mest anvendte løsning til større vinduespartier. Ved at dreje lamellerne kan du let regulere lysindfald eller afskærme for indkig. De lodrette linjer giver et roligt og elegant udtryk.

Sæt dit eget præg ved valg af lamelbredde, farver og strukturer. Laves med enten bundkæde eller med indsvejsede bundlodder for et mere rent og enkelt udtryk.

Solafskærmning

Duo roller

Duo Roller er et rullegardin med to lag væv. Det unikke er, at vævene har striber, der er henholdsvis transparente og ikke-transparente. Ved at bevæge stoffet op og ned vil striberne forskydes og derved kan du regulere for mængde af lysindfald og indkig, eller lukke helt af. Duo Rollers kombinerer egenskaberne fra både rullegardin og persienne i samme gardin.

Duo Rollers egner sig med sit elegante, stilrene udseende til de fleste af hjemmets rum.

Der kan vælges forskellige typer aluminiums bundlister og gardinet kan leveres med en elegant kassette, der understreger det stilrene look.

Solafskærmning

Persienner

Persienner er en ægte klassiker indenfor solafskærmning og et stilsikkert valg. Persienner udstråler elegance og enkelthed, kombineret med en optimal og effektiv regulering af lysindfaldet. Velegnet til de fleste typer af vinduer og døre.

Persienner findes i forskellige lamelbredder, i aluminium eller træ og i en bred vifte af farver og strukturer. Kan designes med stigebånd i matchende farve eller som en kontrast, lige efter din smag.

Solafskærmning

Panelgardiner

Panelgardiner er en anderledes og fleksibel gardinløsning til specielt større vinduespartier. Panelgardiner består af brede baner af rullegardinsstof monteret på en skinne med flere spor. Panelerne kan frit trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden og placeres lige præcis dér, hvor du ønsker at afskærme og selvfølgelig også med mulighed for at dække hele vinduespartiet.

Panelgardiner kan også anvendes som fleksible rumdelere.

Kombiner eventuelt farver eller strukturer i de forskellige baner og skab dit eget udtryk.

Solafskærmning

Versus

Versus er et nyt innovativt system, der kombinerer det velkendte lamelgardin med et transparent stofgardin. Med lamellerne kan du skærme eller lukke helt af for lyset og samtidig får du det lækre udtryk med stofgardiner. Med versus systemet kan du både få loungestemning, stoflighed og praktisk afskærmning i samme gardin

Insekter

Insektnet

Kvalitetsprodukter i insektnet / fluenet til vinduer og døre. Hold insekterne ude – og vinduer og døre åbne på samme tid.

Alle profiler er i aluminium og fås lakeret i flere farver.

Vores insektnet bliver altid lavet på specialmål, så de passer lige nøjagtigt til dine vinduer og døre. Som oftest kan insektnet monteres bagved dine gardiner.

Leverandører

Vores leverandører

BoligSkrædderen benytter kun de mest anerkendte og førende leverandører indenfor solafskærmning, gardinstof, gardinstænger og tilbehør. Din garanti for kvalitet