Tæpper

TYSKE TÆPPER FRA JAB

Tæpper JAB

Vi forhandler tæpper på mål fra tyske JAB. Tæpper afpasset på mål i lige nøjagtigt den størrelse, der passer hjem til dig eller i virksomheden. Den tyske familievirksomhed JAB leverer enestående produkter indenfor både gardiner, møbeltekstiler og altså også tæpper. Det hele kendetegnet ved den særdeles høje kvalitet.
Tæpperne er yderst slidstærke, utroligt bløde og bare super lækre! Det er tæpper i luksuriøs ”hotel-kvalitet”, som du vil få glæde af mange år frem. Glæde for både øjnene og for de bare fødder. Tæpper fra JAB har en fantastisk genrejsning evne i luven og er nemme at holde.

Løse tæpper

Løse tæpper er med til at fremhæve stilen i dit hjem og skabe balance og harmoni i indretningen. Ud over at skabe hyggelig stemning kan et tæppe også forbedre akustikken i din bolig. Læg det under sofabordet, ved sengen i soveværelset, i gangen eller frit i rummet. Et enkelt, men effektfuld touch til din indretning – og så er de bare behagelige og dejlige at gå på.

Med i BoligSkrædderens gardinbus har vi kollektions- og farveprøver, så du kan mærke de forskellige typer af luv og se de mange flotte farver. De afpassede tæpper produceres i lige nøjagtig den størrelse du ønsker og med forskellige muligheder i type af kantbånd. Og vi tager mål til netop dit unikke tæppe.