Møbelpolstrer Randers og Aarhus

Vi fikser alt

Møbelpolstring

Vi udfører mindre opgaver indenfor møbelpolstring og ombetrækning. Trænger din lænestol til nyt liv eller er spisebordsstolene blevet trætte, så hjælper vi gerne til med at friske dem op og give dem nyt liv og ny holdbarhed med polstring og betræk.

Om det er en enkelt stol hos den private kunde, eller måske et større antal til mødelokalet i virksomheden, så kan vi være behjælpelige.

Vi laver nyt fyld til hynder og puder og forhandler præfabrikerede polstringer til stole og sofaer.

Skum og betræk på mål til fx hynder til bænke, sansevinduer eller alkover.

Kvalitet

BoligSkrædderen giver professionel rådgivning og vejledning i valg af skumtyper, stof- og lædertyper, kvalitet og farver. Vi bruger materialer af bedste kvalitet og tilbyder stof og læder fra de førende leverandører.

Møbelpolstring

Hynder på mål

BoligSkrædderen fremstiller hynder efter mål og i den facon du ønsker. Det kan være med skæve vinkler, indhak eller runding. Enkel og skarp, eller designet med knapper og sammensyninger, eller syet med keder rundt i kanten, er blot nogle af mulighederne.

Vi møder dine ønsker med vores erfaring og vejledning og finder sammen frem til vejen mod det perfekte resultat.

Vi leverer kvalitetsskum fra det bløde til det hårde og i alle tykkelser. Og vi syer naturligvis i både stof og læder.

Nye hynder til en bænk, et sansevindue, en alkove eller til de udendørs møbler, så kan vi hjælpe.

Møbelpolstring

Ombetrækning af hynder

Vi syr nye betræk til dine sofahynder og løse hynder fra lænestole eller andet. Trænger polstringen også til nyt liv, fremstiller vi nye skumhynder. Gennem samarbejdspartnere og forhandlere kan vi hjælpe med genopfyldning af dunpuder, nye dunpuder efter mål, nye præfabrikerede skumpolstringer og nye puder med skumkerne og duntop.

Vi forhandler bl.a. møbelpuder fra Nortex og originale hynder og betræk fra Getama til mange af Wegners møbler.

Møbelpolstring

Ompolstring af spisestue- og lænestole

Spisestuestole – der passer til spisebordet, er gode at sidde i, arkitekttegnede, god kvalitet, lækker vintage udtryk. Grundene kan være mange til, at det kan være en god løsning, at få ombetrukket dine spisestuestole og måske en ny polstring. Vi ombetrækker med stof, for eksempel stof, der er behandlet og vedligeholdelsesvenligt og derfor velegnet til spisestuestole, kunstlæder i mange typer, der kan aftørres og selvfølgelig læder, behandlet så det kan aftørres eller læder med en mindre behandlet overflade, der med tiden får patina og ”sjæl”.

Kontor- og konferencestole er ofte af en kvalitet, hvor det giver god mening at få dem ombetrukket. En opfriskning eller en mulighed for at sætte præg med ”virksomhedens farver” eller måske logo.

Møbelpolstring

Bæredygtighed

At få sine møbler ombetrukket er også et miljøbevidst valg. At bevare et møbel fremfor endnu et produkt i en produktionslinje, der er fremstillet til at kunne sælges til en måske nok lav pris, men derfor også har en kortere levetid. Så at få ombetrukket et møbel er, ud over et valg af kvalitet, håndværk og en mulighed for et personligt udtryk, også et miljøbevidst valg og et opgør mod brug-og-smid-væk kulturen.

Vi forhandler et udvalg af stof fremstillet af genbrugsmaterialer.

Undertiden har vi et udvalg af tasker, puder mv., fremstillet på eget værksted af rester eller genbrugsstof og genbrugslæder.

Møbelpolstring

Diverse

Har du en specialopgave, så kontakt os gerne; vi har lavet motorcykelsæder, ombetrukket en elefant, lavet en heks til Skt. Hans bålet, syet tasker af genbrugslæder, puder af genbrug eller rester…

Følg os på Facebook og Instagram, hvor der også vil komme opslag, hvis vi har et møbel, tasker eller andet unika til salg.

Leverandører

Vores leverandører

BoligSkrædderen benytter kun de mest anerkendte og førende leverandører indenfor møbelstof, skum og polstringsmaterialer. Din garanti for kvalitet.